torstai 31. heinäkuuta 2014

Pandora's Box Of Chocolates ja kissalan elämää kesällä 2014


Ei se oikein tuo bloggausinto sitten vielä palannut. Viime merkinnästä on aikaa. Ehti olemaan töissä yt-neuvottelut ja liikkeen luovutus. Keskeytin opinnot, siirryin tekemään 100% työaikaa uudessa työpaikassa. Uusia haasteita, uusia kuvioita. Kissat ja koirat kuvioissa mukana myös, tietenkin.

En lähde kertaamaan olleita, menneitä, tapahtuneita. Jatkan bloggaamista tästä hetkestä. Tai no.. tästä kesästä. Kesän alussa uutta kotia etsi kaksi aikuista kasvattiani - toinen muuttuneiden perhe- ja asuinolosuhteiden, toinen perheen lasten allergian vuoksi. Kissoista ensimmäinen, Willicon Suklaatryffeli, löysi uuden kotinsa Tanskan maalta, isoisänsä kasvattaneesta Kamyne-kissalasta; toiselle - Willicon Sleepwalkerille - sen elämän kolmas ja viimeinen, maailman paras koti, löytyi työkaverini Emilian luota.

Kissanpentuja meille syntyi ensin toukokuun alussa Järvenpäässä - Willicon Cara Mellin kaksi naaraspentua, jotka yhä etsivät omaa kotia. Luovutus elokuun aikana. Ja sitten viime sunnuntaina Willicon Mustan Maagin ja Willicon Ste Pha Nien (Pandora) yksi musta ja viisi suklaavauvaa.

Näyttelyaktiivisuutemme on ollut laiskahkoa. Suklaatryffeli (Rasmus) osallistui Vrån näyttelyyn Tanskassa Juhannusviikonloppuna, kun hänet Tanskaan veimme; POROKin näyttelyssä Kempeleessä esitin jopa kasvattajaluokan, joka koostui neljän eri pentueen yksilöistä: kolmesta kastraattiuroksesta ja kahdesta nuoresta kollista. SUROKin näyttelyssä viime viikonloppuna piipahti Noxx The World Is Not Enough (Pinto) lauantaina ja Willicon Loves Feathers (Kiri), sekä Willicon Autunno Dolce (Benno)sunnuntaina. Pojat saivat sertinsä, Kiri ex1:n nuorten luokan kissa kun vielä on.

Loppukesä menee rauhoittuessa kotona, RUROKin näyttelyssä ehkä turistina piipahdan. Kissat saavat nauttia ulkotarhasta, koiria ei polttavan kuuma takapiha paljoa houkuta.

Koitan aktivoitua ja ladata mobiilisovelluksen kännykkääni, jolla pääasiallisesti siis nettiä käytän, jotta onnistuu kuvapäivitysten teko. Puhelimellahan pentuja kuvailenkin. Sopivasti lämmintä ja ukkossäätä,

toivottaa Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti