maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulusuklaavauvat ovat täällä!

Bloggauslaiskuudesta pahoittelut, siihen on syitä monia, mutta tämä tieto nyt tuoreeltaan: Tänään on syntynyt 12. Willicon-pentue, Joulusuklaat! Balineesiemo Kalliolan Depi Kasuliina punnersi kahdeksan vauvaa vaivattomasti ja kaikki ovat päässeet maidon makuun kiinni. Luultavasti tämän kokoiselle joutuu lisäruokaa jobihan emonkin takia tarjoamaan. Seuraamme tilannetta -emon vointia ja pentujen painonnousua - tarkasti. Eli sijoituskodissa syntyi tämäkin pentue. Olen joutunut tänä vuonna käytäntöjäni sijoituspentueiden suhteen muuttamaan, kun on tämä ylikansoitustilanne kotona - normaalin viiden vakiasukkaan sijsta vakkareita onkin seitsemän. Warre ja Olivia etsivät sijoituskotia edelleen...

Mutta siis näppäriä, osaavia sijoituskoteja olen tytöilleni onnistunut löytämään ja mielelläni annan ihanan pentukokemuksen muillekin. Vaikka eihän kaikki aina mene ihanasti, esim. Kyyhkyistäkin menetimme kaksi.

Mutta suklaista piti kertomani. Heitä siis syntyi kaikkiaan kuusi suklaa itämaista ja kaksi naamiopentua - todennäköisesti suklaanaamioita, sillä olisi varsin hassua, joskaan ei mahdotonta, että suklaan lilaksi laimentavat diluutiogeenit osuisivat vain ja ainoastaan naamioille. Voinemme vetää tästä - ja Hilman ekasta, Rocklake kissalaan syntyneestä pentueesta - johtopäätöksen, ettei Hilma dilua kanna. No me tilasimme suklaata ja sitä ylenpalttisesti saimme. Elävästi muistui 11 pennun emon Mannan synnytys, kun pentuja vain tuli ja tuli... Näiden pentujen isä Didierhän on yksi yhdestätoista. Sattumaako vai ei, mutta isoja pentueita tuntuisivat suvun miehet jättävän? ;)

Mutta mitä minä tässä jaarittelen epäoleellisuuksia, kuviahan te haluatte! Ja kuvia saatte. Kunhan keksin keinon liittää sähköpostista androidpuhelimeen ladatut kuvatiedostot tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti