maanantai 19. marraskuuta 2012

Pentujen neljäviikkoiskuvat ja uusia suunnitelmia

Taikan viime viikon torstaina kuvaamat paksut vormulapulut.



Proge, eli Prodigy - virallisemmin Willicon Prince Piacention
ruskeanaamio siamilainen, varattavissa lemmikiksi



Jassu, Jazz eli Jasmin, pikku diiva kirjanimeltään Willicon Lady Lahore
sininaamio siamilainen, alustavasti varattu


Leksa eli Lego, Legolas - Willicon Sir Seraphim
ruskeanaamio siamilainen, varattavissa kotiin, jota ei pelota kollin leikkaamattomana pitäminen. Tästä pojasta toivon siis tulevaisuudessa isikissaa parille pentueelle, eli myyn hänet hinnanalennuksella ja lisäehdolla, jolla pidätän jalostusoikeuden itselläni 1-2 pentueeseen.

Uusista suunnitelmista sen verran, että minulle on suurta päänvaivaa tuottanut kaunis kasvatuskissani Jemmica, joka ei onnistuneista astutuksista huolimatta ole tiinehtynyt. Öiden ja päivien pähkäilyn jälkeen päädyin siihen, että jahka Jemsu joulukuun näyttelyn jälkeen kiimaa, saa hän vieraakseen meidän lilan pikku hiirulaisemme, punkeropoika Sohon, joka jo kohtalaisen miehekkäällä nuotilla laulaa ja vaikka en ole itse teossa tavannutkaan, väitän, että merkkaa myös.

Näin siis ympyrä sulkeutuu ja monien, värikkäiden vaihdeiden jälkeen Jemsulla ja Nannalla on taas yhteinen sulhanen. Ehkä vuonna 2013 onnistaa.





1 kommentti:

  1. On se ihanaa katsella pentusien kuvia, kun tietää ettei kotiin millään mahdu enää yhtä. Saa keskittyä vain ihailemiseen ♥

    VastaaPoista