tiistai 5. helmikuuta 2013

Pentuja vapaana

Joulusuklaa-pennuista on tullut tosi mukavantuntuisia kyselyitä ja alustavia varauksiakin on tehty. Sitovaksi varaushan muuttuu siinä vaiheessa, kun varausmaksu on maksettu ja varausmaksun huolin vasta, kun olen itse pennun ostajaehdokkaat tavannut ja haastatellut.

Ensi viikolla vekarat täyttävät kahdeksan viikkoa ja pääsevät ensimmäisille rokotuksille ja rokottelun jälkeen avaamme ovet vierailijoille. Ensi tiistaina pennunkatsojia tuleekin kerralla useampi, mutta kyllä sopu sijaa antaa.

Naperoista yhä omaa kotia tositarkoituksella hakevat suklaanaamio simskupoika Vaniljasydän (Possu) ja suklaa itämainen pitkäkarvapoju Rommirusina (Pikku-Ransu). Sijoituskotia etsin itämainen pitkäkarvakolli Suklaatryffelille (Möhkö). Möhköstä on yksi kysely tullutkin, mutta vastaanotan edelleen tiedusteluja. Kokemus on opettanut, ettei alustavia kiinnostuksen ilmauksia kannata pitää varmoina pentuvarauksina ja siksipä muutan pentujen statuksen kotisivuillakin varatuksi, vasta kun koti varmistuu.

Miian ottamat uudet kuvat eilisillalta löydät Google+ -profiilistani osoitteesta https://plus.google.com/u/0/110703431369017386582/posts ja tosiaan ensi viikosta lähtien pentuja pääsee jo omin sormenpäin katsomaankin. Rohkeasti yhteyttä, jos elämästäsi puuttuu itämainen. :)1 kommentti:

  1. Pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki naperot löytäisivät - ensi viikolla tai vähän myöhemmin - oman kotinsa ♥

    VastaaPoista