maanantai 18. helmikuuta 2013

Willicon Musta Maagi

Nannan ja Sohon vauva syntyi eilen. Valitettavasti tosiaan vain yksi pentu, josta johtuen emon synnytys ei käynnistynyt kunnolla ja jouduttiin turvautumaan keisarinleikkaukseen. Emo ja poika voivat hyvin. Väriltään vauva on yksivärinen musta ja sukupuoli on alustavan tarkastelun perusteella poika. Nimekseen pienokainen sai Musta Maagi.

Maagi kasvaa emon sijoituskodissa Turussa.



Kuva: Saara K. Saaran kirjoittamassa Kolmen Kissan Kopla -blogissa lisää. ;)

lauantai 16. helmikuuta 2013

Sähköposteihin vastaamisesta


Käyttämäni sähköpostialiaksen surok.fi:n toiminnasa on ollut ongelmaa. Jos siis olet laittanut tiedustelua, etkä ole siihen vastausta saanut, kannattaa laittaa uusi viesti tai vaikka soittaa. Yhteystiedot löydät kotisivuilta.

Kotisivuihin suosittelen tutustumaan ihan kaikkien pennuista kiinnostuneiden. Teen aika ison työn päivittäessäni sivuja tiuhaan, jotta tilanne siellä olisi ajantasainen. Pentuinfosta löytyy myös ne useimpia kiinnostavat asiat, mm. pennun hinta. Vastaan kyselyihin mielelläni, mutta jos ei kukaan infoa lue, miksi se on olemassa?

Vielä yksi juttu. Tänä iltana tulleeseen pentukyselyyn kirjoittamani vastaus tuli bumerangina takaisin. Oliko luukku täynnä? Kannattaa soittaa. ;)

tiistai 5. helmikuuta 2013

Pentuja vapaana

Joulusuklaa-pennuista on tullut tosi mukavantuntuisia kyselyitä ja alustavia varauksiakin on tehty. Sitovaksi varaushan muuttuu siinä vaiheessa, kun varausmaksu on maksettu ja varausmaksun huolin vasta, kun olen itse pennun ostajaehdokkaat tavannut ja haastatellut.

Ensi viikolla vekarat täyttävät kahdeksan viikkoa ja pääsevät ensimmäisille rokotuksille ja rokottelun jälkeen avaamme ovet vierailijoille. Ensi tiistaina pennunkatsojia tuleekin kerralla useampi, mutta kyllä sopu sijaa antaa.

Naperoista yhä omaa kotia tositarkoituksella hakevat suklaanaamio simskupoika Vaniljasydän (Possu) ja suklaa itämainen pitkäkarvapoju Rommirusina (Pikku-Ransu). Sijoituskotia etsin itämainen pitkäkarvakolli Suklaatryffelille (Möhkö). Möhköstä on yksi kysely tullutkin, mutta vastaanotan edelleen tiedusteluja. Kokemus on opettanut, ettei alustavia kiinnostuksen ilmauksia kannata pitää varmoina pentuvarauksina ja siksipä muutan pentujen statuksen kotisivuillakin varatuksi, vasta kun koti varmistuu.

Miian ottamat uudet kuvat eilisillalta löydät Google+ -profiilistani osoitteesta https://plus.google.com/u/0/110703431369017386582/posts ja tosiaan ensi viikosta lähtien pentuja pääsee jo omin sormenpäin katsomaankin. Rohkeasti yhteyttä, jos elämästäsi puuttuu itämainen. :)